Waarom ons

Banner diensten

Wij zijn een veelzijdig bedrijf wat vele specialismen in huis heeft. Dit heeft als voordeel dat wij een groot scala aan klussen zelf kunnen uitvoeren. Hierdoor bent u verzekerd van altijd maar één contactpersoon. Ons streven is altijd topkwaliteit te leveren, dit bereiken wij door een goede scholing en oprechte interesse in onze werkzaamheden. Bij al onze diensten gebruiken wij uitsluitend A-kwaliteit materiaal en hebben de beschikking over de modernste gereedschappen.

Wij kunnen kleine klussen aan, maar hebben ook de capaciteit om grotere projecten uit te voeren. Door onze nauwgezette werkwijze, oog voor detail en creativiteit stellen wij ons zeer flexibel op. De klant is altijd koning. Wij inventariseren zorgvuldig de wensen en behoeften van een opdrachtgever en stellen aan de hand daarvan een gedegen plan van aanpak op. Na acceptatie van een duidelijke offerte beginnen wij zo snel mogelijk met de klus.

Ruime ervaring in kluswerkzaamheden

Door onze ruime ervaring zijn wij goed op de hoogte van allerlei bouwkundige aspecten en werkwijzen. Een bouw- of verbouwklus kunt u het best aan een vakman overlaten. Hiermee voorkomt u op termijn problemen en mogelijk hoge kosten. Een nauwkeurige werkwijze is spreekwoordelijk voor waar Torny Klussenbedrijf voor staat. Hierdoor mogen wij al vele tevreden klanten tot ons vaste klantenbestand rekenen in de regio Nijverdal.

Elke klus of project beschouwen wij als een uitdaging, vandaar dat wij altijd openstaan voor nieuwe en afwijkende klussen. Hiermee vergroten wij ook onze vakkennis, waardoor wij onze toch al uitstekende kwaliteit nog verder kunnen verbeteren. Wij werken zowel voor particuliere klanten, bedrijven en instellingen, maar ook VVE's kunnen ons inschakelen voor het uitvoeren van klussen. Nieuwbouwprojecten worden door Torny Klussenbedrijf uitgevoerd, maar ook kunnen wij complete renovatieprojecten uitvoeren. Hierbij zijn wij inzetbaar van vloer tot dak en alle tussenliggende vertrekken.

Bepaalde klussen vereisen ambachtelijk vakmanschap. Door de specialistische kennis van Torny Klussenbedrijf kunnen wij vrijwel elke klus, op welk gebied dan ook, tot een goed einde brengen. U bent hierbij verzekerd van degelijkheid en duurzaamheid. U investeert dus feitelijk éénmalig in kwaliteit en zult daar lang van kunnen profiteren. Wilt u dus verzekerd zijn van een vakkundige afhandeling van uw klus of project en wilt u daarbij kunnen vertrouwen op een ruime ervaring en optimale kennis? Zodat u later niet voor onprettige verrassingen komt te staan? Informeert u dan naar alle mogelijkheden en laat ons u enthousiast maken! U kunt ons bereiken op 0651073369. Een e-mail sturen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Over ons

Klussenbedrijf Torny staat voor kwaliteit en service. U bent altijd verzekerd van 1 contactpersoon die het proces van A tot Z afhandelt.

U kunt ons ten aller tijden aanspreken met vragen of opmerkingen, en wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden.

Search